Böylesi daha önce de görüldü - Kayserispor haberleri

Kayserispor futbolcuları, Gaziantep FK maçı öncesinde taraftarlara videolu bir mesajla destek çağrısında bulundu. Kritik maç 19 Ekim'de oynanacak. Karşılama saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Böylesi daha önce de görüldü - Kayserispor haberleri

Kayserispor futbolcularından taraftarlara maç daveti yapıldı ve "Şimdi kenetlenme zamanı" denildi. Gaziantep FK maçı öncesi videolu davet mesajı büyük ilgi gördü. Kayserispor'a gönül verenler bu videoyu beğendi ve paylaşımda bulundu.

Kayserispor’un futbolcuları, Gaziantep FK maçı öncesinde karşılaşmanın önemine dikkat çekti. Taraftarlara videolu bir çağrıda bulunan futbolcuların mesajı büyük ilgi gördü.. Bilal Bayazıt, Miguel Cardoso, Nurettin Korkmaz, Arif Kocaman, Duckens Nazon, Carlos Mane, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Talha Sarıarslan, Hasan Ali Kaldırım ve Aylton Boa Morte, antrenman öncesi kulüp medya ekibine verdikleri kısa röportajda bu maça dikkat çekti.

Böyle daha önce de görüldü - Kayserispor haberleri

'Haydi Kayseri, sizinle güçlüyüz'

Futbolcular, topluca mesajda, “Şimdi kenetlenme zamanı. Gaziantep maçında sizi yanımızda görmek istiyoruz. Doksan dakika boyunca desteğinizi bekliyoruz. Birlikte daha güçlüyüz. Desteğinize ihtiyacımız var. Haydi Kayseri, sizinle güçlüyüz. Bu önemli maçta tribündeki yerini al. Haydi büyük Kayserispor taraftarı, şehrin kalbinde buluşalım, haydi Kayseri” ifadelerini kullandı.

Kayserispor Gaziantep FK maçı ne zaman oynanacak?

Kayserispor ile Gaziantep FK arasında oynanacak kritik maç, 19 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek.