Böylesi ilk kez görüldü - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, iç transferde büyük başarı sağladı. Başkan Ali Çamlı, Anthony Uzodimma ile sözleşme uzattı. Mehdi Bourabia ile el sıkışıldı, Kartal Kayra Yılmaz'ın durumu ise merakla bekleniyor. Kayserispor taraftarından Kartal'a ilginç bir çağrı yapıldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Böylesi ilk kez görüldü - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, iç transferlerde yüzde 95’lik bir başarı sağladı. Başkan Ali Çamlı, önümüzdeki sezonun planlamasını yönetimiyle başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Böylesi ilk kez görüldü - Kayserispor Haberleri

Anlaşmalar tek tek yapılıyor

Sözleşmesi sona eren futbolcularla tek tek masaya oturan ve anlaşma sağlayan Çamlı, 30 Temmuz’da Anthony Uzodimma’ya da 1 yıllık sözleşme imzalattı. Mehdi Bourabia ile de pürüzler giderildi ve Faslı oyuncu Kayseri’ye gelmek için hazırlanıyor.

Böylesi ilk kez görüldü - Kayserispor Haberleri

Sadece Kartal Kayra Yılmaz Kaldı

Son olarak, sadece Kartal Kayra Yılmaz kaldı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’tan kiralanan Yılmaz’ın ilk hedefinde Avrupa olduğu öğrenildi. Kartal, Beşiktaş’ta önümüzdeki sezon planlamasında yer almadı. Avrupa olmazsa Kayserispor’a geleceğine dair söz veren Kartal da Kayseri’ye gelirse iç transferde yüzde 100’lük bir başarı sağlanmış olacak. Kartal Kayra Yılmaz’ın yıllık 800 bin Euro istediği öğrenildi.

Böylesi ilk kez görüldü - Kayserispor Haberleri

Taraftardan tavsiyeler

Sporadamı isimli Kayserispor sevdalısı bir taraftar, Kartal’a önemli tavsiyelerde bulundu. Sporadamı, "Mehdi Bourabia'dan sonra sıra Kartal Kayra'da. Kartal Kayra Yılmaz'a ağabey tavsiyesi, gel kariyerini riske atma. Kayserispor camiasının büyüklüğü başkadır. Taraftar seviyor, daha ne istiyorsun? Kiralık kiralık dolaşmayı mı? Bir miktar para artı Holosko'ya döneceksin. Sen bilirsin!" ifadelerini kullandı.

Karar önümüzdeki günlerde bekleniyor

Kartal’ın şu an için net bir karar vermediği, durumunun ise önümüzdeki günlerde kesinlik kazanması bekleniyor.