Bu bir yönetim başarısıdır – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'dan ayrılan Otabek Shukurov, resmen Al Fayha ile resmi sözleşmeye imza attı. Bedelsiz olarak alınan Özbek futbolcudan 400 bin Euro kazanılması Ali Çamlı ve yönetiminin bir başarısı olarak dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Bu bir yönetim başarısıdır – Kayserispor Haberleri

Kayserispor’da geçtiğimiz sezon devre arasında Karagümrük’ten sözleşmesini çift taraflı feshederek ayrılan Otabek Shukurov, resmen Al Fayha ile anlaştı ve sözleşmeye imza attı.

Ücretsiz olarak Kayserispor’a transfer edilen Özbek futbolcu, giderken, Sarı-Kırmızılı kulübe 400 bin Euro para kazandırdı. Bu transferde artı olarak yüzde 30 transfer bedeli de Kayserispor kazanacak. Shukurov’un başka bir takım ile anlaşması durumunda Sarı-Kırmızılı takım buradan da para kazanacak.

Bu bir yönetim başarısıdır – Kayserispor Haberleri

Burak Yılmaz ve ekibinden geçerli not alamadı

Kayserispor’a büyük umutlarla gelen, ancak Burak Yılmaz ve teknik ekibinden ‘Yetersiz’ raporunun ardından takımdan ayrılan Shukurov’un, son derece çalışkan, bir o kadar da uyumlu olması dikkatlerden kaçmadı. Geldiği günden bu yana yönetimi özellikle para konusunda hiç sıkıntıya sokmayan Özbek futbolcunun ayrılmasının tek nedeni kendi milli takımında oynamak istemesi oldu. Otabek Shukurov’un, Özbekistan milli takımında oynayabilmesi için kendi kulübünde de sürekli forma giymesi şartı bulunuyor.

Bu bir yönetim başarısıdır – Kayserispor Haberleri

Ali Çamlı ve yönetimi başarılı bir yol izledi

bonservis ücreti olmadan transfer edilen ve 400 bin Euro’nun yanı sıra farklı kulüplere satışından da yüzde 30 pay alınacak olması Ali Çamlı ve yönetiminin bir başarısı olarak akıllara kazandı.