Bu da Kayseri'nin Survivor'ı!

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan macera parkı Survivor parkurlarını aratmayan cinsten... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Bu da Kayseri'nin Survivor'ı!

Geçtiğimiz yıl Kayseri'de açılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan macera parkı 1 milyon 260 bin metrekarelik alanda devasa büyüklüğüyle dikkat çekerken Survivor parkurlarını da aratmıyor.

Millet Bahçesi içerisinde bulunan kaykay pisti, köpek eğitim parkı, lunapark ve kafeler ile pek çok ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor. Türkiye’nin en büyük biyolojik gölet özelliğine sahip olan ve 39 bin metrekarelik alanıyla da gündüz ayrı gece ışıklı aerotorları ile ayrı bir görsel şölen sunuyor.

Millet Bahçesi'nde 60 bin metrekarelik ve 19 bin metrekarelik 2 adet etkinlik çayırı, sahne kurulum alanı, 25 metrelik aydınlatma direkleri, ses ve anons sistemi ile çevresinde yer alan büfe-satış birimleri, amfi tiyatro oturma alanı ile her türlü fiziki koşula sahip konser, festival gibi özel etkinliklere hizmet ediyor.

Bu da Kayseri'nin Survivor'ı!

Survivor'ı Kayseri'ye getirdiler!

Macera Parkı yaklaşık 5 katlı bina kadar yüksek. Burada ebeveynler çocuklarıyla birlikte kaydıraktan kayarken 7.2den 70'e herkesin eğlendiği bir park olarak dikkat çekiyor.

Park yüksekliğinin yanı sıra sallanmasıyla da insanlara heyecan katıyor. Ücretsiz olan bu park gece gündüz vatandaşların en çok uğradığı noktalardan biri oluyor.