Bu değişikliğe taraftar bayılacak!

Kayserispor, önümüzdeki sezon yeniliklerle dolu bir yıla hazırlanıyor. RHG Enertürk Enerji Stadyumunda zemin hibrit çim ile değişirken, drenaj sistemi geliştiriliyor Tribün koltukları ise İtalya'dan gelen özel boya ile boyanıyor. Başkan Ali Çamlı ve Tesisler Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Süleyman Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Bu değişikliğe taraftar bayılacak!

Kayserispor’un stadyum yenilikleri, yeni sezonda görsel olarak herkesin beğenisini kazanacak. Taraftarlar yeniliklere hayran kalacak. Bu doğrultuda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Kayserispor’da Stadyum yenilikleri taraftar için yapılıyor

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de kalmayı son 2 hafta kala başaran Kayserispor, yeni yıla bomba gibi bir giriş yapmanın hesaplarını yapıyor. RHG Enertürk Ejenji Stadyumunda saha ve tribün koltuklarını restore çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezonda yeniliklerle dolu bir maraton Kayserispor taraftarını bekliyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, çalışmalara zeminden başladı. Çalışmaları, özel bir şirkete teslim edildi ve drenaj sistemi geliştirilerek hibrit çim seriliyor. Koltukların ise İtalya’dan gelen özel bir boya ile boyandığı öğrenildi. Bu kapsamlı çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Bu değişikliğe taraftar bayılacak!

Sergen Yalçın dile getirmişti TFF de uyarmıştı

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor maçı sonrası teknik direktör Sergen Yalçın, zemini eleştirmiş ve ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kayserispor’a çimlerin bakımı için uyarıda bulunmuştu. Bu eleştiriler ve uyarılar sonrasında Başkan Ali Çamlı liderliğindeki yönetim, kolları sıvayarak, zeminin yenilenmesi için harekete geçildi. Başkan Ali Çamlı da Kayseri’de oynanan son konyaspor maçının bitiminde zemin konusunda müjde vermiş ve taraftarlara yenileme çalışmalarının başlayacağını duyurmuştu.

Bu değişikliğe taraftar bayılacak!

Stadyum çalışmalarının titizlikle sürüyor

Tesisler Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Süleyman Akın, stadyum çalışmalarının planlar doğrultusunda kontrol altında devam ettiğini belirtti. Her gün RHG enertürk Enerji Stadyumuna giden Akın, “Zemin yenileme çalışmaları için alanında uzman bir şirket ile anlaşma yaptık. Hibrit çim serimi ve drenaj sistemi yenileme işlemleri kısa sürede tamamlanacak. Ayrıca, tribün koltuklarımızı da İtalya’dan getirdiğimiz özel bir boya ile boyayarak daha modern ve estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Koltukları görenler, yenisiyle değişti sanacak. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, taraftarlarımıza daha konforlu bir maç izleme deneyimi yaşatmak istiyoruz” dedi.

Bu değişikliğe taraftar bayılacak!

Çamlı: Daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da, stadyum yenileme çalışmalarının büyük bir hassasiyetle devam ettiğini belirterek, hem sportif hem de tesis anlamında Türkiye'nin en önde kulüplerinden biri olduklarını belirterek, 'Taraftarlarımızın desteği ile yeni sezonda daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz, herkesin içi rahat olsun” diye konuştu.

Bu değişikliğe taraftar bayılacak!