'Bu deplasman umuda yolculuktu'

Kayserispor: Deprem bölgesine giden tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Bu deplasman umuda yolculuktu'

Asrın en büyük felaketi sonrasında yaşanan birilik ve beraberlik, nasıl yardımsever bir millet olduğumuzu bir kez daha gösterdi.
Kayserispor’un fedakar taraftarı Kapalı Kale, depremin ilk anından bugüne kadarki süreç içinde göstermiş olduğu çabayla ‘helal olsun’ dedirtti. Depremzedelere yardım gönderen Kapalı Kale, Ahmet Dirgenali liderliğinde depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a hareket etti. Depremzedelerin acil ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen Kayserispor taraftarı, el ele, gönül gönüle vererek, gecesini gündüzüne kattı ve sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha gösterdi. Kapalı Kale, Kayseri’de toplanan yardımların Kahramanmaraş’a ulaşmasını video şeklinde paylaştı. Kar kış demeden, soğuk havaya aldırış etmeyen cefakar taraftar Kapalı Kale, toplamda 2 dakikalık duygu dolu bir video hazırladı. Kayserispor da bu videoyu paylaştı. 
Kayserispor Kulübü de Kapalı Kale’nin videosunu paylaşarak, “Bu deplasman umuda yolculuktu… Deprem bölgesine giden tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullanıldı.  Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali de, “Yine geleceğiz Kahramanmaraş…” dedi.