Bu firma mühendis alacak - İş ilan haberleri

Kayseri'de bulunan Atlasbant Ambalaj firması mühendis alacak. Peki şartlar neler? Kimler başvurabilir? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Bu firma mühendis alacak - İş ilan haberleri

Türk pazar liderlerinden biri olan ve Kayseri'de de fabrikası bulunan Atlasbant Ambalaj firması bünyesine bir inşaat mühendisi katacak. İşte detaylar...

Atlasbant Endüstri Grubu, kendinden yapışkanlı bantların dikey ve yatay olarak entegre bir üreticisidir. Üretiminin yüzde 36'sından fazlasını ihraç etmektedir. Merkezi İstanbul'da, fabrikası ise Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan bu firma grup şirkete bağlı İris Yatırım'ın otel ve villa işlerinde istihdam edilmek üzere 1 inşaat mühendisi alımı yapacak.

Bu firma mühendis alacak! - İş ilan haberleri

Başvuru şartları arasında 3-5 yıl deneyimi olan, kaba ve ince işler konusunda bilgi sahibi ve iş takibi yapabilen, Taşeron firmalar ile görüşmeler yapabilecek, belediye ve diğer resmi kurumlar ile yazışmalar yapabilecek iş takibi ve raporlama yeteneğine sahip nitelikler bulunuyor.

Ayrıca AutoCAD, Microsoft Office programları ile birlikte mesleğe uygun programların da bilgisine sahip, şantiye tecrübesi olan, proje okuma yetisi edinmiş nitelikler de başvuru şartları arasında belirtildi.

Başvuru için TIKLAYIN...