Bu firmadan araç lastiği alanlar dikkat – Geri çağırılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı risk taşıyan unsurların uygunsuzluğuna karar veriyor. İlgili firmalar ürünlerin geri toplatılma döneminde devreye gidiyor. Özarı firmasından araç lastiği alanlar dikkat! Güvenlik tehdidi oluşturan bu ürün geri çağrılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Bu firmadan araç lastiği alanlar dikkat – Geri çağırılıyor!

Özarı Oto Lastik Kauçuk San. Ve Tic. LTD. ŞTİ. kaplama araç lastiklerinin idari ve teknik şartları karşılamamasından dolayı geri çağrıldığını duyurdu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, firmadan alınan kaplama lastiklerin anılan mevzuat kapsamında idari ve teknik şartları karşılamaması nedeni ile uygunsuz olduğunu tespit etti.  7223 sayılı Ürün Güvenliğini ve Teknik Düzenlemeler Kanun gereğince Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 07.08.2024 tarihli ve E-50982790-591-6046343 sayılı yazısı ile ürün hakkında risk taşıyan uygunsuzluğa karar verildi. Elinde bulunan kişi veya kurumların adı geçen ürünün güvenlik riski barındırmasından dolayı söz konusu ürünlerin acilen kullanılmasının bırakılıp aşağıda unvanı, iletişim bilgileri ve adresi bulunan firmamıza göndermesi rica edildi.

Ürünün teslimine dahil tüm masraflar firma tarafından karşılanacak. Ürünün teslim tarihindeki perakende satış değerinin ödemesi firma tarafından yapılacaktır.

Firma Unvanı: ÖZARI OTO LASTİK KAUÇUK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Adres: SANAYİ MH. ANAFARTALAR BULV. NO:12 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

İletişim: 0532 675 37 21 – 0342 235 69 20

E-Posta: [email protected]