Bu ikiliye dikkat! Karşınıza başarı çıkabilir! 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, omuz omuza verdiği Ahmet Dirgenali ile birlikte başarıdan başarıya koşuyor. Ersoy, Kayserispor'a verdiği desteğin aynısını Erciyes 38 FK'ya da veriyor. Ersoy ile Dirgenali 45 dakika arayla çifte sevinç yaşadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Bu ikiliye dikkat! Karşınıza başarı çıkabilir! 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, gözü gibi sevdiği Kayserispor’un ve Erciyes 38 FK’nın galibiyet sevinçlerini 45 dakika arayla yaşadı.

Ersoy, önce Mersin’e giderek, Kayserispor’a destek verdi. Sonrasında ise Kayseri’ye döndü ve Başkanlığını Ahmet Dirgenali’nin yaptığı Erciyes 38 FK’nın galibiyet sevincine ortak oldu. Mesafe tanımayan Ersoy, bu sezon ilk kez çifte sevinç yaşamış oldu. Ersoy, Kayserispor maçının ardından yaptığı ‘kenetlenme’ açıklamasıyla başarının yakalanabileceğini aktaran Ersoy, bu karşılaşmanın ardından 2-0 geriye düşen ve muhteşem bir geri dönüş sağlayan Erciyes 38 FK için de, “2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak 3 puanı aslanlar gibi mücadele ile alan, bizlere çifte galibiyet sevinci yaşatan Sevdamız Erciyes 38 FK’mızı tebrik ediyorum. Sevdamız Erciyes 38 FK” ifadelerini kullandı.

Bu ikiliye dikkat! Karşınıza başarı çıkabilir! 

Tüm türkiye’ye önemli bir mesaj verdiler

Ahmet Dirgenali ile birlikte hem Kayserispor’a hem de Erciyes 38’ya verdiği destekle tüm sporseverlerin gönlünde taht kuran Ersoy, Talasgücü Belediyespor’un ligden çekilmesini önlemiş ve Dirgenali ile birlikte kolları sıvayarak, tüm türkiye’ye önemli bir mesaj vermişti.