Bu kez Milli takıma davet edilmedi!

Kayserispor'un genç defans oyuncusu Arif Kocaman, son maçlardaki performans düşüklüğü nedeniyle taraftarı üzüyor. Kocaman, Ümit Milli Takım'a davet edilmedi. Kayserispor'dan U18-19 ve Ümit milli takıma hiç bir oyuncunun davet edilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde..

Bu kez Milli takıma davet edilmedi!

Kayserispor’un genç defans oyuncusu Arif Kocaman’da büyük düşüş yaşanıyor. Kocaman, son haftalarda düşüşten dolayı eleştirilerin odağı oldu. Beşiktaş ve Başakşehir FK maçlarında yaptığı hatalarla saç baş yolduran Kocaman, Ümit Milli Takım’a da bu kez davet edilmedi. Kayserispor'da Julian Jeanvier ile iyi bir ikili oluşturan Kocaman, son maçlarda yaptığı hatalarla dikkat çekti.

Bu kez Milli takıma davet edilmedi!

Ümit Milli Takım Letonya karşısında

Ümit Milli Takım, 11 Ekim Cuma günü İstanbul’da Letonya ile karşı karşıya gelecek. Arif Kocaman davet edilmemenin üzüntüsünü yaşıyor. Genç stoper, yeniden formunu bulup hem Kayserispor’da hem de Ümit Milli Takım’da başarılara imza atmayı amaçlıyor.

Bu kez Milli takıma davet edilmedi!

Kayserispor’dan hiç bir oyuncu davet edilmedi

Yaş kategorilerindeki Milli Takımlara davet edilmemek. sadece Arif Kocaman ile sınırlı kalmadı. Kayserispor’dan Ümit Milli Takım’a U18, U19 ve U21 kategorilerinde hiçbir oyuncunun davet edilmedi. Kocaman, geçtiğimiz ay 6 Eylül Cuma günü İstanbul’da İrlanda Cumhuriyeti ve 10 Eylül Salı günü Serravalle’de San Marino ile oynanan 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçlarının aday kadrosunda yer almış ve forma giymişti.