Bu marka araçlarda sorun tespit edildi! Elinde olanlar geri yollayacak

Otomotiv devi Ford, motor sorunları nedeniyle 90 bin 736 aracını geri çağırıyor. ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), motor emme valflerinin kırılma riski taşıdığına dikkat çekti. Geri çağırma kapsamında, 2021-2022 model Bronco, F-150, Edge, Explorer, Lincoln Nautilus ve Lincoln Aviator modelleri yer alıyor. Ford, sorunlu araçların motorlarını çevrim testi yaparak kontrol edecek ve gerektiğinde ücretsiz olarak değiştirecek.

Bu marka araçlarda sorun tespit edildi! Elinde olanlar geri yollayacak

ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) araçlardaki motor emme valflerinin sürüş sırasında kırılabileceği için Ford'un 90 bin 736 aracı geri çağıracağını söyledi.

Ford, ciddi bir motor sorunu nedeniyle 90 bin 736 aracını geri çağırma kararı aldı. ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), 2021-2022 model bazı Ford ve Lincoln araçlarında motor emme valflerinin sürüş sırasında kırılma riski bulunduğunu belirtti. Geri çağırma, Bronco, F-150, Edge, Explorer, Lincoln Nautilus ve Lincoln Aviator modellerini etkiliyor. Ford bayileri, araçların motorlarını test edecek ve gerektiğinde ücretsiz olarak değiştirecek.

NHTSA, geri çağırmanın 2.7L veya 3.0L Nano EcoBoost motorla donatılmış belirli 2021-2022 Bronco, F-150, Edge, Explorer, Lincoln Nautilus ve Lincoln Aviator araçlarını etkilediğini söyledi.

Düzenleyici kurum, çözümün bir parçası olarak bayilerin çevrim testi bir motor gerçekleştireceğini ve gerektiğinde motoru ücretsiz olarak değiştireceğini söyledi.