Bu ne sevgi ah! Kayserispor - Spor Haberleri

Kayserispor'un Portekizli futbolcusu Aylton Boa Morte, geçtiğimiz sezonki performansından uzak bir görüntü çiziyor. Antrenmanlardaki neşeli tavırlarıyla neşe kaynağı olan Morte, Burak yılmaz'dan sonra Sinan Kaloğlu'nun da gözüne girmeyi başardı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Bu ne sevgi ah! Kayserispor - Spor Haberleri

Kayserispor’un Portekizli futbolcusu Aylton Boa Morte, geçtiğimiz sezonki performansını mumla aratıyor. Bu sezon, sadece 1 gol atabilen Morte, beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Taraftarlar, onun gollerden sonra yaptığı taklalarla şov yapmasını hatırlasa da, bu sezon gol sevincini yapmadı.

Antrenmanlarda moral kaynağı oluyor

Portekizli futbolcu, takım içinde neşe kaynağı olmayı sürdürüyor. Antrenmanlarda sık sık takım arkadaşlarına şakalar yapan Morte, çalışkanlığıyla da dikkat çekiyor. Portekizli, teknik direktörlerin gözüne girmeyi başarıyor. Burak Yılmaz ile arası oldukça iyi olan Morte, yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun da gönlünde taht kurmayı başardı. Morte'nin bir kaç ay önce Burak Yılmaz'a sarılarak verdiği pozun aynısını Sinan Kaloğlu ile vermesi dikkatlerden kaçmazken, 'Bu ne sevgi ah, bu ne ızdırap' yorumunu da beraberinde getirdi. 

Bu ne sevgi ah! Kayserispor - Spor Haberleri

Son vuruşlardaki eksikliği tepki topluyor

Morte’nin Kayserispor performansındaki en büyük sorun; son vuruşlardaki yetersizliği olarak görülüyor. Özellikle Trabzonspor maçında attığı gol dışında, kaçırdığı net pozisyonlar taraftarın tepkisini çeken Morte’den daha yüksek bir performans bekliyor.

Takım oyununa katkı sağlaması bekleniyor

Yapısı gereği bireysel oyun sergileyen Morte’nin, takım arkadaşlarıyla daha fazla paslaşarak oyun içinde daha etkin rol alması bekleniyor. Kayserispor’un kalan maçlarında Portekizli futbolcunun nasıl bir performans göstereceği merak konusu.