Bu paylaşım çok konuşulur: Stadyuma asarım

Kayserispor'un unutulmaz oyuncusu Gustavo Campanharo'nun maç günü paylaşımı, sosyal medyada büyük ses getirmeye devam ediyor Özellikle 'Sporadamı6' adlı kullanıcının Campanharo yorumları dikkat çekiyor.

Bu paylaşım çok konuşulur: Stadyuma asarım

Kayserispor'un efsanesi Gustavo Campanharo’nun maç günü paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

Unutulmaz orta saha oyuncusu Gustavo Campanharo, Sivasspor maçı öncesi yaptığı paylaşım ile farkındalık oluşturdu. Bir kez daha taraftarların gönlünü fetheden Campanharo, üç yıl boyunca Kayserispor forması giymiş ve sahada gösterdiği üstün performansın yanı sıra, sosyal yaşamında da örnek bir aile babası olarak tananmıştı. Campanharo, sosyal medya üzerinden anlamlı bir mesaj paylaştı.

Bu paylaşım çok konuşulur: Stadyuma asarım

'88 numaralı formayı emekli eder, stadyuma asarım'

Campanharo’nun paylaşımı, özellikle Kayserispor taraftarları arasında yankı buldu. Taraftarların sevgisini kazanan eski Brezilyalı futbolcu, yaptığı jestle bir kez daha adından söz ettirdi. Bu paylaşıma dikkat çeken bir yorum ise 'Sporadamı6' adlı kullanıcıdan geldi. İsmi ve yaptığı öngörülerle bilinen bu taraftar, Campanharo’nun paylaşımına şu sözlerle karşılık verdi: "Futbol asla sadece futbol değildir. Karakter koyan herkes candır. Bugün günlerden Kayserispor. Gustavo Campanharo ve ailesinin paylaşımına bakın, yönetimde olsam 88 numaralı formayı emekli eder, stadyuma asarım..."

Campanharo’nun bu paylaşımı, hem eski takım arkadaşları hem de taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı. Ekonomik olarak zor günler yaşayan Kayserispor camiasında da Campanharo’nun paylaşımı vefayı bir kez daha akıllara getirirken, arkadaşlarının da moral bulmasına neden oldu.