Bu poz neyi ifade ediyor? Çağdaş Atan tatilde - Kayserispor Haberleri

Teknik direktör Çağdaş Atan, Kayserispor Yöneticileriyle birlikte tatilde poz verdi. Bu poz kalacak mı, gitmek mi istiyor sorularına bir nevi yanıt verir cinsten oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Bu poz neyi ifade ediyor? Çağdaş Atan tatilde - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un teknik direktörlük koltuğunda oturan Çağdaş Atan'ın geleceği hala belirsiz. Atan, Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç ve eski Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ile birlikte tatil yapıyor. Bu poz net olmamakla birlikte genç çalıştırıcının gidecek mi, kalacak mı sorularına bir nevi yanıt oldu. Sarı-Kırmızılı takımın tarihinde en başarılı dönemlerinden birisini yaşayan Çağdaş Atan’ın seçimini ne zaman yapacağını merak konusu oldu.
Çağdaş Atan, daha önce takımda transfer yasağı kalkmazsa kulüplerden ayrılabileceğini belirtmişti. Ancak Atan'ın, forma tanıtımında 'Hocanın seçtikleri’ yorumunu yapan isim olması, onun Kayserispor'da kalacağı yönünde değerlendirildi.
Tatil fotoğraflarındaki poz verme hali ise, 'Çağdaş Atan Kayserispor'da Kalacak' yorumlarını beraberinde getirdi. Önümüzdeki günlerde Atan'ın kararı ve Kayserispor'un transfer yasağının ne olacağı büyük bir merakla bekleniyor. Atan’ın adı Sivasspor ile de anılmıştı. Bu poz, sonrasında iş insanı Mustafa Tokgöz, ‘Gitse,gitse tatile gider. O da bizle gider” ifadelerini kullandı.