Bu ürün, kırmızı et fiyatını geçti! Çok şaşıracaksınız…
Kayseri'de gıda fiyatları son dönemde hızla yükselirken, sütten elde edilen kaymağın kilosunun kırmızı eti geride bırakması şaşkınlık yaşattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..
Kayseri’de birçok tüketici, eskiden sofralarının vazgeçilmezi olan kaymağın artık lüks bir gıda haline gelmesine tepki gösteriyor.
Kaymak üreticileri, süt maliyetlerindeki artışa dikkat çekerken, bir satıcı, kaymağı 545 TL’ye aldığını belirterek, 'Maliyetler her geçen gün yükseliyor, sattığımız fiyatların üzerine çok az ekleyebiliyoruz. Biz 545 TL’ye alıyoruz, şu an 600 TL’ye satıyoruz' dedi.