Bu uygulama trendleri salladı!

Sosyal medyalarda trendleri sallayan Epik uygulaması çok ses getiriyor. Kullanıcılar bu yapay zeka uygulamasına kendi fotoğraflarını yükleyerek 90'lı yıllarda nasıl görünürdüm? sorusuna cevap arıyor. Ünlülerinde kullandığı bu akımda yapay zeka uygulaması rağbet görüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Bu uygulama trendleri salladı!

İnstagram kullanıcıları arasında hızla popülerleşen yeni bir trend dalgası başladı. 'Epik' adlı yapay zeka uygulamasında kullanıcılar 90'lı yıllardaki lise hallerini görüyor. Ünlülerinde kullandığı bu akıma ilgi çok...

Sosyal medya platformları, her geçen gün yeni bir trendle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Hızla ilgi odağı olan bu trendler, popülerlik kazanıp hızla da değişebiliyor. Sosyal medyanın dinamik yapısı, trendlerin de sürekli değişmesine ve kullanıcıların ilgisini yeni konulara yönlendirmesine sebep oluyor. Bu trendler markalar ve içerik üreticiler, ünlüler için de rehber oluyor.

Bu uygulama trendleri salladı!

Son zamanlarda da Epik yapay zeka uygulaması gündemde yerini koruyor. Kullanıcılar uygulamayı indirip açtıklarında, AI Yearbook sekmesine tıklayarak ve nasıl açıdan olması gerektiği açıklamasıyla yüzünün net bir şekilde göründüğü 8-12 adet fotoğraf seçiyor. Ardından uygulama kullanıcılara iki seçenek sunuyor. Bu ksımda ücretli olan uygulamada 130 liralık olan seçenek seçilirse bir gün sonraya, 200 liralık seçenek seçilirse 60 dakika sonraya kullanıcının yapay zeka avatarı hazır oluyor.

Bu uygulama trendleri salladı!

Bu yenilikçi uygulama sayesinde, kullanıcılar yüzlerini baz alarak yeni bir avatar oluşturuyor. Sosyal medya platformlarında büyük ilgi gören bu uygulamada birçok kullanıcı avatarını paylaşarak dikkat çekiyor.

Bu uygulama trendleri salladı!