Bunu herkes bilmiyor - Taşıt kredilerinde büyük kampanyalar!

Bazı bankalar taşıt kredileri ile ilgili herkesin bilmediği büyük fırsatlar sunuyor. Peki bu kampanyaları hangi bankalar yapıyor ve nasıl başvurulur? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Bunu herkes bilmiyor - Taşıt kredilerinde büyük kampanyalar!

Kamu bankaları zaman zaman taşıt kredileri ile ilgili büyük kampanyalar yapıyor. Peki hangi banka ne kadar kredi veriyor, ödeme kolaylıkları var mı? Araç almak isteyenlerin yakından takip ettiği taşıt kredileri ile ilgili detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Bunu herkes bilmiyor - Taşıt kredilerinde büyük kampanya!

Halkbank, Ziraat Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve İş Bankası gibi kamu bankaları, düşük faiz oranları ile kampanyalar sunuyor.
Bu bankalar 48 ay vadeyle 280 bin TL’ye kadar kredi imkânını müşterisine sunuyor. Üstelik 3 aya kadar taksit erteleyebiliyorsunuz.
Araç almak isteyenler için bu fırsatlar kesinlikle önemli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

İşte Ziraat Bankası’nın fırsatı!

Ziraat Bankası’nın avantajlı taşıt kredi vadesi 48 aya kadar uzanabiliyor. Ayrıca hafif ticari araçlar için de finansman imkânı bulunuyor. Taşıt rehni teminat olarak alınıp, ek teminat istenebilir. Ziraat Bankası ayrıca bireysel kredi kullanan müşterilere hayat sigortası ve kasko ürünlerini de sunuyor.

350.000 TL taşıt kredisi için aylık taksit miktarı için doğrudan bir bilgi verilemiyor. Avantajlı taşıt kredisi için gerekli bilgiler ve güncel faiz oranları ve taksit hesaplaması için Ziraat Bankası şubesine başvurabilirsiniz.

İşte Halkbank ve Vakıfbank fırsatları!

Halkbank düzenlediği taşıt kredisi imkânıyla sıfır veya ikinci el araç satın almak isteyenlere uygun faiz oranları ve ödeme seçenekleri sunuyor. Ödeme seçenekleri arasında aylık eşit taksitli, artan taksitli ve azalan taksitli seçenekler bulunuyor.

Vakıfbank’a baktığımızda ise Vakıfbank 2. el, sıfır veya doğa dostu taşıt kredisiyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Vakıfbank’ın taşıt kredisinde 48 aya varan vade seçenekleri bulunurken, ödeme seçenekleri arasında aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli ve son taksit balon ödemeli gibi seçenekler yer alıyor.

Taşıt kredilerinde kredi miktarı, aracın değeri ve vade süresine göre değişkenlik gösteriyor. Halkbank’ın 0 Km Taşıt Kredisi, aracın değerine bağlı olarak farklı oranlarda kredi kullanımı sağlarken, Vakıfbank ise kredi vadesini aracın değerine göre belirlediği görülüyor.