Bunun bile tarifi çıktı! – Evde biber gazı nasıl yapılır?

Son günlerde meydana gelen şiddet ve cinayet olaylarının ardından biber gazı ve elektroşok gibi ürünlere yüzde 50 zam geldi. Gelen zamlara tepkiler büyürken bir sosyal medya kullanıcısı biber gazının nasıl yapılacağının tarifini paylaştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Bunun bile tarifi çıktı! – Evde biber gazı nasıl yapılır?

Son zamanlarda artan şiddet ve cinayet olaylarının ardından vatandaşlar kendilerini korumak adına elektroşok ve biber gazına yöneldi. Biber gazı ve elektroşok fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. Gelen zamların ardından sosyal medyada bir kullanıcı biber gazı tarifi paylaştı.

Biber gazı ve elektroşok fiyatlarına gelen zammın ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Yapılan zammı yüksek bulan vatandaşlar bunun bir fırsatçılık olduğunu dile getiriyor. Savunma ürünlerine olan talebin doğal olduğunu belirten uzmanlarda bu fiyat artışının bir fırsatçılık olduğunu ifade ediyor.

Evde biber gazı yapımı!

Sosyal medyada bir kullanıcının yayınladığı evde biber gazı yapımı videosu gündem oldu. TikTok kullanıcısı yoğun talep sonrasında yaşanan fahiş fiyat artışı nedeniyle biber gazı alamayan kadınlara evde yapabilmeleri için biber gazı tarifini paylaştı.

Malzemeler;

Çamaşır suyu
Pul biber
Yarım limon
1 su bardağı su

Hazırlanışı

Uygun bir kaba göz kararı çamaşır suyu, bir yemek kaşığı dolusu pul biber, yarım limon ve bir su bardağı suyu ekleyerek karıştırın. Uygun bir sıkma kabına ekleyerek kullanabilirsiniz.