Bünyanlı kadınlar Şehrin Sesleri'nde!

Kayseri'nin güçlü kadınları olarak tanımlanan Bünyan Kadın Kooperatifleri'nde aktif rol alan kadınlar Şehrin Sesleri'ne konuk oldular. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bünyanlı kadınlar Şehrin Sesleri'nde!

Kayseri Valiliği tarafından hazırlanan “Şehrin Sesleri” programının bu seferki konukları Bünyan Kadın Kooperatifleri’nde aktif rol alan Kayseri’nin güçlü kadınları oldu. 

Bünyanlı kadınlar Şehrin Sesleri'nde!

Kayseri’de Gökmen Çiçek öncülüğünde ekonomiye katkı sağlamak adına 23 kadın kooperatifi kuruldu. Bu kapsamda Bünyan’da Kadın Kooperatiflerinde çalışan kadınlar yöresel lezzetleri işleyerek hem para kazanıyorlar hem de ilçenin lezzetlerini tanıtıyorlar.

Kayseri'nin bilinmeyen yönlerinin gün yüzüne çıkarıldığı Kayseri Valiliği tarafından hazırlanan Şehrin Sesleri programının bu haftaki konukları da Bünyanlı kadınlar oldu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek bu haftaki Şehrin Sesleri’ni, 'Onların her birinin bambaşka hikâyeleri var. Hepsinin ortak noktası ise Kayseri Kadın Kooperatifleri. Bünyanlı kadınlar, Bünyan cam terasın hemen yanı başındaki satış ofislerinde emekle üretmeye ve gururla kazanmaya devam ediyorlar. Şimdi hikayeleriyle Şehrin Sesleri’ne bir soluk bir nefes oldular’ notuyla paylaştı.

Şehrin Sesleri programında Bünyan’ın güçlü kadınlarının kooperatif tutkusunu anlattığı kesitlere yer verildi.