Burak Yılmaz, Avrupa Şampiyonası tarihine geçti!

Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, Avrupa Şampiyonaları tarihinde ilk 10'a ismini yazdırdı. Detaylar haberimizde…

Burak Yılmaz, Avrupa Şampiyonası tarihine geçti!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası şu sıralar Almanya’da devam ediyor. Türkiye A Milli Takımı’nın da yer aldığı şampiyona çok çekişmeli maçlara sahne oluyor.

EURO 2024 B grubunda 15 Haziran’da oynanan İtalya - Arnavutluk müsabakasında, Arnavut oyuncu Bajrami'nin 23. saniyede attığı gol turnuva tarihinin en hızlı golü oldu.

Transfermarkt web sitesi tarafından, şampiyonalarda atılan en erken gollerin sıralandığı listede bir Türk futbolcu da yer aldı.

Bu isim Kayserispor’un teknik direktörü Burak Yılmaz oldu. Burak Yılmaz, Avrupa Şampiyonaları tarihinde en hızlı gol atan 10. isim oldu. Yılmaz’ın EURO 2016’da Çekya karşısında 10. dakikada attığı gol listede 10. sırada yer aldı.

Burak Yılmaz, Avrupa Şampiyonası tarihine geçti!

Türk futbolunda önemli takımlarda oynayan ve milli takımda attığı gollerle de efsaneleşen Burak Yılmaz, şimdi ise Kayserispor’un başında teknik adamlık yapıyor.

Yeni sezonda Kayserispor ile yola devam edecek olan Burak Yılmaz, ilk kez bir takımın başında sezona başlayacak. Yılmaz, daha önce Beşiktaş’ta yardımcı antrenör ve geçici antrenörlük yapmıştı. İlk kez Kayserispor ile sezonu açacak.