Burak Yılmaz bildiğiniz gibi!

Burak Yılmaz, Bodrum'daki tatilinin ardından Kayserispor'daki teknik direktörlük görevine geri döndü. Yılmaz, Kayserispor'u düşme potasından kurtararak önemli bir başarıya imza attı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Burak Yılmaz bildiğiniz gibi!

Burak Yılmaz, Bodrum’da ailesiyle geçirdiği tatilin ardından Kayseri’ye döndü.

Yılmaz, Kayserispor’daki teknik direktörlük görevine geri döndü. Yılmaz, tatili sırasında Alaçatı’da çocuklarıyla futbol oynarken çekilen fotoğraflarıyla dikkat çekti. Bu görüntüler, genç çalıştırıcının fiziksel yeterliliğini bir kez daha ortaya koydu. Tatili sırasında futboldan uzak durmayan Yılmaz, çocuklarıyla oynarken, çekilen fotoğraflar ve kondisyonu ile 'Burak Yılmaz futbola geri mi dönüyor. Burak Yılmaz bildiğiniz gibi formda'' yorumunun yapılmasına neden oldu.

Burak Yılmaz bildiğiniz gibi!

Burak Yılmaz’ın Kayserispor’daki başarısı göz doldurdu

Burak Yılmaz, Kayserispor’un teknik direktörlüğünü üstlendiği 16 maçlık süreçte takımı düşme potasından kurtardı. Yılmaz, bu başarısıyla gönüllerde taht kurdu. Özellikle İstanbul ekipleri karşısında aldığı başarılarla dikkat çeken Yılmaz, Kayserispor’un performansını yukarıya taşıdı. 

Burak Yılmaz bildiğiniz gibi!

Yeni Sezon Hazırlıkları 4 Temmuz'da başlıyor

Yılmaz, Kayserispor ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Takımının başında yeni sezona daha da iddialı bir şekilde hazırlanmayı hedefleyen Yılmaz, görev sürecinde transfer tahtasının kapalı olmadığını hiç bir zaman bahane etmeyerek, takdir toplamıştı. Yasağa rağmen, takımına olan inancını sürekli oyuncularına aktaran Yılmaz, böylelikle kariyerinin ilk döneminde başarı elde ederek, babasının yolunda gitti. Tatilin ardından yeniden görevinin başına geçen Yılmaz, Kayserispor taraftarlarına başarılı bir sezon sözü verdi.

Kayserispor taraftarları yeni sezonu iple çekiyor

Kayserispor, yeni sezon hazırlıkları 4 Temmuz Perşembe günü başlayacak. Taraftarlar, takımın başarısı için büyük umutlar besliyor ve Burak Yılmaz’ın liderliğinde yeni sezonda önemli başarılar elde edileceğine inanıyor.