Burak Yılmaz Bodrum'da!

Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, Bodrum'da tatil yaparak sezonun yorgunluğunu atıyor. Yılmaz, 4 Temmuz'da Kayserispor ile yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Yılmaz, Kayserispor'da 16 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi alarak, başarı elde etmişti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Burak Yılmaz Bodrum'da!

Kayserispor’un genç teknik direktörü Burak Yılmaz, yoğun geçen sezonun stresini ailesiyle birlikte tatil yaparak atıyor.

Genç çalıştırıcı, tatil yerini Yalıkavak olarak tercih etti. Yeni sezonda da Kayserispor’un başında görev yapacak olan Yılmaz, 3 Temmuz Çarşamba günü Kayseri’ye dönecek. Sarı-Kırmızılı takım, Burak Yılmaz yönetiminde 4 Temmuz Perşembe günü yeni sezonun ilk çalışması için topbaşı yapacak.

Burak Yılmaz Bodrum'da!

Sezonun yorgunluğunu Bodrum'da atıyor

Burak Yılmaz, sezon boyunca verdiği yoğun mesainin ardından yorgunluğunu ailesiyle birlikte Bodrum Yalıkavak'ta çıkarıyor. Yılmaz, tatilde hem dinlenme fırsatı buluyor hem de yeni sezon hazırlıkları için enerji depoluyor. Kayserispor taraftarları, genç teknik direktörlerinden yeni sezonda da büyük başarılar bekliyor. Yılmaz da kısa süren Beşiktaş macerasının ardından Kayserispor'da büyük tecrübe edindi.

Burak Yılmaz Bodrum'da!

Ekibiyle birlikte zoru başardı

Kayserispor'un Burak Yılmaz Yönetimindeki Performansı göz doldurdu. Yılmaz, Kayserispor ile 16 maçta sahaya çıktı. Sakat, cezalı ve takımdan ayrılan futbolcuların çokluğuna rağmen genç çalıştırıcı, soyadı gibi yılmadı ve yardımcısı Hari Vukas ile birlikte herkesin 'İmkasız dediğini' ekibiyle birlikte başardı. 

Burak Yılmaz Bodrum'da!

Bu süreçte takımın aldığı maç sonuçları şu şekilde:

Antalyaspor ile 1:1, Gaziantep FK ile 1:1, Beşiktaş ile 0:0, İstanbul Başakşehir FK ile 2:3, Ankaragücü ile 3:2, Çaykur Rizespor ile 0:3 (kaybedildi), Hatayspor ile 1:1, Alanyaspor ile 0:1 (kaybedildi), Kasımpaşa ile 0:2 (kaybedildi), Adana Demirspor ile 0:0, Trabzonspor ile 1:2 (kaybedildi), Pendikspor ile 2:1 (kazanıldı), Fatih Karagümrük ile 2:2, Fenerbahçe ile 0:3 (kaybedildi), Konyaspor ile 2:2, Sivasspor ile 1:2 (kaybedildi). Bu maçlarda Kayserispor, 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.

Burak Yılmaz Bodrum'da!

Yeni Sezona Hazırlık

Kayserispor, 4 Temmuz Perşembe günü Burak Yılmaz yönetiminde yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirecek. Taraftarların, ilk antrenmanda tesislere gelerek destek vermesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar, yeni sezon için büyük bir heyecanla bekleyiş içinde. Kayserispor'un, hazırlık kampı sürecinde 4-5 hazırlık maçı yapması bekleniyor.