Burak Yılmaz'dan Arda Güler'e dikkat çeken nasihat!

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler hakkında sorulan soruya yanıt verdi. Yılmaz, aynı zamanda Arda Güler'e dikkat çeken bir nasihatte bulundu. Detaylar haberimizde…

Burak Yılmaz'dan Arda Güler'e dikkat çeken nasihat!

Sarı-kırmızılı ekibin genç çalıştırıcısı Burak Yılmaz, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda birçok konuya değindi. Kayserispor ile ilgili hedeflerinin olduğunu ve takıma güvendiğini belirten Burak Yılmaz, camia ile kenetlenerek işin altından kalkacaklarını vurguladı.

Kayserispor dışında sorulan sorulara da yanıt veren Burak Yılmaz’a, son olarak Real Madrid’in Türk yıldızı Arda Güler soruldu.

Türkiye’nin son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli isimlerden olan Arda Güler, hem son oynanan şampiyona da Milli Takım formasıyla önemli işler yaparken, aynı zamanda İspanya’da da göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. 

'Arda Güler sosyal medya hesaplarını kapatsın'

Arda Güler'e tavsiyen var mı? Sorusuna yanıt veren Burak Yılmaz, ‘Tavsiyem eğer yapabiliyorsa Instagram'ını kapatsın Twitter'ını kapatsın. Sosyal medyadan uzak dursun. Övgülere çok fazla kulak asmasın. Onu sevenler mutlaka ilk durakta indireceklerdir. Oa kendisine bunu söyleyebilirim. O çocuğu bir rahat bırakalım. Zaten onunla gurur duyuyoruz. Ama ne övgüye, ne yergiye çok fazla takımasın, kafasını futbola versin. Sosyal medya benim çok kale aldığım bir yer değil. Hatta Emre abi, Emre Belözoğlu sosyal medya lağım çukuru demişti. Ben de sosyal medyanın çok güçlü olduğunu biliyorum ama ben yazılanlara kulak tıkamasaydım 19 yaşında futbolu bırakmam gerekiyordu. O yüzden ben sosyal medyayı fazla dikkate almıyorum.’ ifadelerini kullandı.