Burak Yılmaz'dan dikkat çeken açıklama geldi!

Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'nda ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yendi, ancak ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Burak Yılmaz'dan dikkat çeken açıklama geldi!

Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'nda ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti.

Ay-Yıldızlılar, turnuvadaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenerek, mükemmel bir başlangıç yaptı. Bu galibiyet, hem futbolcular hem de sporseverler arasında büyük bir sevinç yaşattı. Türkiye ikinci maçta ise Portekiz'e yenildi. Ay-Yıldızlılar, Portekiz'e 3-0'lık ağır bir yenilgi aldı. Bu yenilgi sonrasında sporseverler, futbolcuları ağır bir şekilde eleştirdi.

Burak Yılmaz'dan dikkat çeken açıklama geldi!

Yenince övgü, yenilince eleştiri

Gürcistan karşısında sergilenen futbol ve alınan başarılı sonuç, sporseverler tarafından övgüyle karşılandı. Portekiz yenilgisi sonrası aynı futbolcular ağır eleştirilere maruz kaldı. Gürcistan maçındaki performansın ardından Portekiz karşısında yaşanan ağır yenilgi, kafalarda soru işaretleri doğurdu.

Burak Yılmaz'dan dikkat çeken açıklama geldi!

Burak Yılmaz'dan destek gecikmedi

Eski Millli futbolcu ve şu an Kayserispor’un teknik direktörlüğünü yapan Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından Milli takım açıklaması yaptı. Milli futbolcular için 'Bizim çocuklar' diyen Yılmaz, 'Çok genç, potansiyelli, pırıl pırıl bir oyuncu grubuna sahibiz. Hatalar bu oyunun parçası. Gereken dersler çıkarılır. Devam eden turnuvada acımasız eleştiriler kimsenin işine yaramayacak. 'Bizim çocuklar'a güvenelim, destek olalım" paylaşımında bulundu. Futbolcuların moralini yükseltmek çin yapılan bu mesaj yerini buldu. 

Burak Yılmaz'dan dikkat çeken açıklama geldi!

Türkiye-Çekya maçı ne zaman?

Ay-Yıldızlılar'ın Gruptaki üçüncü maçında Çekya ile kozlarını paylaşacak. Şu an 3 puanla grupta 2'inci basamakta yer alan Türkiye, rakibini mağlup ederek, yeniden çıkış arayacak. Türkiye-Çekya maçı 26 Haziran Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak. Türkiye ile Çekya, daha önce 11 maçta karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, rakibini 5 kez mağlup ederken, 4 kez de yenildi. Geride kalan tek maçta beraberlik ile sonuçlandı. İki ülkü arasında oynanan ilk maç 23 Şubat 1994 yılında oynandı ve Çekya bu maçı 4-1 kazanırken, son oynanan karşılaşmada Türkiye rakibini 2-1 yendi.