Burak Yılmaz'dan Kayserispor Camiasına Çağrı! 

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, sezon öncesi değerlendirme yapmak için Bein Sports'a konuştu. Burada önemli açıklamalar yapan Burak Yılmaz, şehre ve Kayserispor camiasına çağrıda bulundu. Detaylar haberimizde…

Burak Yılmaz'dan Kayserispor Camiasına Çağrı! 

Transfer yasağı bulunan ve sıkıntılı günler geçiren Kayserispor’da birçok kesim transfer yapılmaması halinde kötü senaryolar düşünmeye devam ediyor. Kadronun yetersiz olduğunu dile getiren Kayseri futbol camiası, yeni sezon öncesi Kayserispor’dan güzel haberler bekliyor.

Yasağın kalkmaması ihtimali de Kayserisporlu taraftarları derin bir düşünceye itiyor. Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz da, geçtiğimiz günlerde, ‘Yasak kalkarsa çok mutlu oluruz. Kalkmazsa da yapacak bir şey yok elimizden geleni yapacağız’ demişti.

Şehirden destek bekleyen Burak Yılmaz, eldeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışacaklarını ve bu konuda herkesin sorumluluğunun olduğunu ifade etti. 

Burak Yılmaz'dan Kayserispor Camiasına Çağrı! 

‘Elimizi taşın altına koymamız lazım’

Bu zamana kadar şehirden büyük destek aldıklarını belirten ve kendisi gibi herkesin sorumluluk alması gerektiğini ifade eden Burak Yılmaz, ‘Kayserispor çok güçlü bir şehir. Çok Değerli bir şehir. Çok değerli insanların olduğu birbirine bağlı bir şehir.  Takımımızı yalnız bırakmasınlar. Mutlaka bu dönemde elimizi taşımızın altına koymamız lazım. Ben sorumluluk alıyorsam tribündeki arkadaş da alması lazım. Yardımcım alıyorsa, herkesin alması lazım. Ama biz bugüne kadar geldiğimiz günden beri hep destek gördük. Çok teşekkür ediyorum kendilerine. Aslında bu destek de bizi baskı altına alıyor. Çünkü böyle destek veren bir yere başarıyla cevap vermemiz gerekiyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum taraftarlarımıza. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmasınlar. Bu zamana kadar bırakmadılar. İnşallah bundan sonra da bırakmayacaklar’ dedi.