Burak Yılmaz Kayserispor'dan ayrılacak iddialarına yanıt geldi!

Bazı medya organlarında Burak Yılmaz'ın transfer yasağı kalkmaması halinde takımdan ayrılacağı haberlerine Kayserispor yönetiminden yanıt geldi. Detaylar haberimizde…

Burak Yılmaz Kayserispor'dan ayrılacak iddialarına yanıt geldi!

Bellona Kayserispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İlk etap çalışmalarını tamamlayan ekip, ikinci etaba 20 Temmuz’da başlayacak. Burak Yılmaz yönetiminde devam eden hazırlıklar lig başlayana kadar yoğun tempoda devam edecek. Son olarak hazırlık maçında Samsunspor’a 3-1 kaybeden Kayserispor, 3 günlük izne çıktı. 

Yasak kalkarsa mutlu olurum demişti

Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ‘Transfer yasağımız kalkarsa çok mutlu olurum. Açılmazsa da yapacağımız bir şey yok' ifadelerini kullanan Burak Yılmaz için bazı haber sitelerinde ayrılacağı yönünden iddialar yer aldı. Kayserispor yönetimi bu haberlere yanıt verdi.

Ayrılacak iddiası ortaya atıldı

İddiaya göre, Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Burak Yılmaz, bonservisi elinde olan Adam Ounas ve Ivan Cavaleiro gibi isimleri Kayserispor'a gelmeleri konusunda ikna etti. Hatta Burak Yılmaz'ın eski takımı Lille'den Muhammed Bayo'yu kiralamak için de söz aldığı belirtildi. Ancak yasak kalmazsa Yılmaz’ın her an görevi bırakabileceği belirtildi.

Kayserispor yönetimi yalanladı

Burak Yılmaz hakkında çıkan bu haberlerin asılsız olduğunu belirten Kayserispor yönetimi, Burak Yılmaz ile sezona başlanacağını ifade ederek, haberi kesin bir dille yalanladı.