Büyük gün! Transfer tahtası açılıyor...

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada bugünün (1 Ağustos) önemli bir gün olduğunu ve transfer tahtasıyla ilgili ciddi gelişmelerin yaşanacağını belirtmişti. Tahta bugün açılacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Büyük gün! Transfer tahtası açılıyor...

Başkan Çamlı'nın Ankara'da gerçekleştirilecek olan görüşmeler sonucunda transfer tahtasının açılacağına dair gelen bilgiler, taraftarları heyecanlandırdı.

Ali Çamlı, Konyaspor hazırlık maçından sonra önemli isimlerin kulüp için destek verdiğini de dile getirdi. "Sayın Çevre Şehircilik Bakanımız, önceki dönem Milli Savunma Bakanımız paşamız, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Baki Ersoy vekilimiz, Kayserispor için yatıp kalkıyoruz." şeklinde konuşan Başkan Çamlı, transfer tahtasının açılması için güçlü bir şekilde mücadele verdiklerini vurguladı.

Büyük gün! Transfer tahtası açılıyor...

Eğer transfer tahtası açılırsa, Kayserispor'un yeni transferlere yönelik çalışmalarını hızlandırması bekleniyor. Kulüp, tahtanın açılmasıyla birlikte transfer listesinde yer alan futbolcularla hemen sözleşme imzalayacak.

Taraftar da heyecanla gelişmeleri takip ederken dört gözle tahtanın açılmasını bekliyor.