Büyük kongreye Kayseri damgası - İşte o görüntüler!

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi düzenleniyor. Büyük katılımın olduğu kongreye Kayseri damga vurdu. İşte o görüntüler... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyük kongreye Kayseri damgası - İşte o görüntüler!

AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi düzenleniyor. Büyük katılımın olduğu kongreye Kayseri damga vurdu. İşte o görüntüler... 
AK Partili Kayserili siyasiler partinin bugün düzenlenen olağanüstü kongresine katılmak için Ankara’ya gitti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserili Siyasileri Ankara’da karşıladı.

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşti. Partinin bu önemli kongresine 81 ilden siyasiler katıldı. Dün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ev sahipliğinde Kayseri delegeleri bir araya geldi.

Kayseri Zirvesi'ne AK Parti Kayseri milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Başkanı Fatih Üzüm, Talas, Melikgazi, Kocasinan, Hacılar, Yahyalı belediye başkanları katıldı.

Büyük katılımın olduğu kongreye Kayseri damgasını vurdu. Kentten katılımın yoğunluğu Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’nın kamerasına böyle yansıdı.

Vekil Cıngı o anları 'Muhteşem Büyük Kongre'de muhteşem şehrimiz Kayseri' notuyla paylaştı.