Büyük projede ihale başladı!

Kocasinan Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesi 1 milyon 237 bin metrekare alanda kuruluyor. Bu proje ile seralarda her hava koşulunda üretim yapılacak. Heyecanla beklenen ön tahsis ihalesi ise başladı. Peki katılım koşulları neler? İhale dosyası en geç hangi tarihe kadar teslim edilecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Büyük projede ihale başladı!

Kayseri'de kurulacak Kocasinan Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesi'nde seralarda üretim yapılarak hem kentin meyve ve sebze ihtiyacı karşılanacak hem de çevre illere ve özellikle yurt dışına ithal edilebilecek. Merakla beklenen Jeotermal Kaynaklı Sera için 20 sera ve 3 sanayi parselinin ön tahsis ihalesi de başladı.

Geçtiğimiz haftalarda Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi Ön Tahsis duyuru Toplantısı programında konuşan Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ''Bu bildiğiniz OSB'lerden değil. Bacalardan duma çıkmadan, etrafa atıklar saçılmadan, doğaya saygılı ve ekonomiye de katkı sağlayan bir organize sanayi bölgesi sisteminden bahsediyoruz.'' dedi.

Kayseri'de yıllık üretim 10 bin tondan 35 bin tona çıkacak!

Proje sayesinde Rusya, Avrupa ve Körfez ülkelerinin Kayseri'nin gıda satış pazarı haline geleceğini belirten Özhaseki, kentte yıllık 10 bin ton olan sebze meyve üretiminin 35 bin yona çıkacağını ve Kayseri ekonomisine yıllık 1 milyar katkı sağlayacağını söyledi.

Büyük projede ihale başladı!

İhale Kadir Has Kongre Merkezi'nde!

Kayseri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Komisyon Huzurunda doğrudan açık artırma usulü ile ön tahsis ihalesi başladı. İhaleye katılım koşulları ve katılımcılardan istenen bilgileri içeren ihale dosyası en geç 22 Temmuz 2024 saat 12.00'ye kadar belirlenen adrese teslim edilmesi gerekecek.

İhalde dosyası için belirlenen adresten (Sanayi Mah. Kocasinan Bulvarı No:70 Kocasinan) dosya temin bedelini ödedikten sonra teslim tutanağı ile teslim alabilecek. Dosya teslim bedeli ise 10 bin TL olarak belirlendi.

İhale 25 Temmuz 2024 Perşembe günü, Saat 11:00’de Kadir Has Kongre Merkezi'nde komisyon huzurunda doğrudan açık artırma usulünde olacak.

İhale detaylarına ulaşmak için tıklayın...