Büyük ses getirmişti - O sorun çözüldü!

Gazeteci Azim Deniz'in gündeme getirdiği Kayseri Anadolu Haber'de de yayımladığımız 'Şehir Hastanesi'nde akıl almaz zulüm - Kayserili gazeteci gerçeği gözler önüne serdi!' başlıklı haberimiz büyük ses getirmişti. O sorun çözüldü… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyük ses getirmişti - O sorun çözüldü!

Gazeteci Azim Deniz’in gündeme getirdiği Kayseri Anadolu Haber’de de yayımladığımız ‘Şehir Hastanesi'nde akıl almaz zulüm - Kayserili gazeteci gerçeği gözler önüne serdi!’ başlıklı haberimiz büyük ses getirmişti. Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan o sorunun çözüldüğünü bildirdi. 

Büyük ses getirmişti - O sorun çözüldü!

Hastalara 8 sedye ile eziyet!

Kayseri Deniz Postası Genel Yayın Yönetmeni Azim Deniz Kayseri Şehir Hastanesi’nde hastalara yapılan eziyet ve usulsüz bir uygulamayı ortaya çıkarmıştı. Deniz, biyopsi yapılacak hastalara 8 kez sedye değiştirildiğini belirtirken, hastanede yaşanan bir usulsüzlüğe de değinmiş ayrıca hastaları taşıma görevinin anlaşmaları gereği sorumlu YDA şirketine ait olduğunu ancak bu görevin devletin ambulanslarına yaptırıldığını ifade etmişti.

Azim Deniz, Deniz Postası TV’de ‘Sorun var mı?’ isimli programında Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan’ı konuk etti. 

Deniz Kayseri Şehir Hastanesi’nde yaşanan hastaların sedye sorunu konusunu Erşan’a yüz yüze de iletti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan yapılan uygulamanın doğru olmadığını sorunun çözüldüğünü aktardı. 

Büyük ses getirmişti - O sorun çözüldü!

Sorun çözüldü!

Erşan açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ‘Yapılan bu doğru değil. Siz doğru bir tespitte bulunmuşsunuz ama aynı tespiti bizler de, hastane yönetimleri de 4-5 ay önce yaptılar ve orada bir fiziki düzenleme gerekiyordu bunları tamamladılar. Ve pazartesi günü zaten mevcut o tamamladıkları yerde faaliyete başlıyorlar. Söylediğiniz şeye ben kesinlikle katılıyorum. Eğer orada imkân var ise elbette bunu düzeltmeniz lazım. Yapısal düzeltemeyeceğiniz bir şey var tamam ama biz bahsetmiş olduğunuz genel hastane bloğunun olduğu yerde hemen altında arkadaşlar bu düzenlemeyi yaptılar, çok da güzel bir alan oldu. Keşke orayı gezip görseydiniz belki arkadaşlar haberdar olmadı bilmiyorum. Şuan orada faaliyete başlamış oluyor. Vatandaş da bu eziyetten kurtulmuş olacak’