Büyükkılıç müjdeyi verdi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayserililere yeni müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Peki tüm Kayserilileri ilgilendiren o haber ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Büyükkılıç müjdeyi verdi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yapımı uzun zamandır süren bulvardaki çalışmayla ilgili yeni bilgiler verdi. 
Büyükkılıç Kayseri’de ulaşıma rahat bir nefes aldıracak projede sona gelindiğini duyurdu.

Büyükkılıç müjdeyi verdi!
Yaklaşık 20 milyon TL’ye mal olan projenin son etabının yol çizgilerinin de tamamlandığını belirten Büyükkılıç, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi, 

Büyükkılıç müjdeyi verdi!
“Kayseri’de ulaşım imkanlarını daha konforlu hale getirmek amacıyla 7 kilometre uzunluğundaki Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek Bulvarı’nı Nalçik Buvarına bağlayacak olan yolun 2 bin 700 metrelik son etabının yol çizgilerini de tamamladık. Yaklaşık maliyeti 20 milyon TL olan çalışmamız şehrimize hayırlı olsun.Kayseri’de ulaşım imkanlarını daha konforlu hale getirmek amacıyla 7 kilometre uzunluğundaki Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek Bulvarı’nı Nalçik Buvarına bağlayacak olan yolun 2 bin 700 metrelik son etabının yol çizgilerini de tamamladık. Yaklaşık maliyeti 20 milyon TL olan çalışmamız şehrimize hayırlı olsun”