Büyükkılıç, Yahyalı ve Develi'de

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yahyalı ve Develi ilçelerinde yatırım ve planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Büyükkılıç, Yahyalı ve Develi'de

2020 yılında yapılan hizmetleri değerlendirmek, 2021 yılında da yapılacak projeleri masaya yatırmak amacıyla tüm ilçeleri tek tek ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar ilçesinin ardından Yahyalı ve Develi’de de yatırım ve planlama toplantıları yaptı.

YAHYALI’DA YENİ PROJELER MASAYA YATIRILDI

Yahyalı ilçesine giden Başkan Büyükkılıç, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile birlikte 2021 yılı yatırım toplantısını gerçekleştirdi. Ak Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu ve meclis üyelerin olduğu toplantıda Yahyalı’nın taleplerini ve ilçeye yapılacak önemli yatırımları masaya yatırdı.

Burada konuşan Büyükkılıç, “Buradaki kardeşlerimizin beklentilerine cevap verecek, hem konforunu artırıp, hem de manevi iklimi daha da besleyecek olan, gençlerimizin sahiplenme duygusunu oluşturacak olan projelere imza atmak hepimizin görevidir” diye konuştu.

2021 YILI HİZMETLERLE DOLU BİR YIL OLACAK

Başkan Büyükkılıç, Yahyalı’nın ardından Develi ilçesine geçti. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte ilçenin geleceği için yapılacak çalışmaları değerlendirmek adına bir yatırım toplantısı gerçekleştiren Büyükkılıç, 2021 yılının Develi için çok daha verimli ve hizmetlerle dolu bir yıl olacağını söyledi.

Kurumsal Haber