Büyükkılıç'tan pazarda virüs açıklaması

Sahabiye Semt Pazarı ile esnafları ziyaret edip, Pandemi tedbirlerini ve uygulamaları yerinde inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 'Vatandaşlarımız ve esnafımız tavsiyelere uyan, hiçbir zaman sorun çıkarmayan ve sorun çözen yaklaşım içerisinde. Kayserimizi koruyacağız, insanımızı koruyacağız' dedi.

Büyükkılıç'tan pazarda virüs açıklaması

Başkan Büyükkılıç, vatandaşların ve esnafların Pandemi kurallarına ve tavsiyelerine uyduklarını gözlemlediklerini belirterek, şunları söyledi: “Tavsiyelere uyan, hiçbir zaman sorun çıkarmayan ve sorun çözen yaklaşım içerisinde olan, Ahi ahlakıyla ahlaklanmış esnaf dostlarımızı ziyaret ettik. Gördük ki gerek vatandaşlarımız, gerekse esnaflarımızın hepsi maske ile ilgili hiçbir sorun oluşturmayan, kurallara uyan yaklaşım sergiliyorlar, kendilerine teşekkür ediyoruz.”

Amaçlarının şehri virüsten en az hasar ile kurtarmak ve hep beraber virüsü yok etmeye gayret etmek olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, “Amacımız şehrimizi bu korona rahatsızlığından en az hasar ile kurtarmaya çalışmak ve hep beraber yok etmeye gayret etmektir” diye konuştu. Başkan Büyükkılıç, yaşlılara ve gençlere de hatırlatmalarda bulunarak, “Özellikle sevgili büyüklerimizin ve gençlerimizin kalabalıklardan uzak durması önemlidir” ifadelerini kullandı. Büyükkılıç, sağlık çalışanlarının yükünün hafifletilmesi için kurallara uyulması gerektiğini sözlerine ekledi. Kurumsal Haber