Büyükkılıç'tan konut müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayserililere konut müjdesi verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Büyükkılıç'tan konut müjdesi!

TOKİ tarafından Kayseri'de yaptırılan Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 572 Konut Anahtar Teslim Töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da burada Kayserililere konut müjdesini verdi.

Oruç Reis Mahallesi'nde yüz dönümlük bir alanda kentsel dönüşüm çalışması yapıldığını belirten Büyükkılıç 572 hak sahibine anahtar teslimi yapılacağını söyledi.

13 Eylül’de de ikinci etabın ihalesinin yapılacağının müjdesini veren Büyükkılıç ''Hani kafamızda bir soru vardı ya ‘ya tamam bu yarısını yaptılar ama diğer yarısı ne olacak’ Allah’ın izniyle yapılan her güzel çalışma yerde kalmaz, yolda kalmaz. Hedefine ulaşır. İşte ikinci etabın da ihale kararı alındı.'' dedi.

Toki ile yapılan çalışmalarda çalışmalarda yapılan değerlendirmelerde bu projenin 7. Ulusal Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ''En iyi riskli alan ilan eden belediye'' ödülünü aldıklarını belirten Büyükkılıç insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle vatandaşların yaşayacağı ortamı hazırlama yönünde çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

Öte yandan Büyükkılıç önümüzdeki dönemde yapılacak ihale ile de 600 konut yapılacağını ve hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.