Büyükşehir Belediyesi'nden arsa ve dükkan sahibi olabilirsiniz! İşte detaylar...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan şehrin muhtelif yerlerindeki 14 adet arsa, 'Açık Teklif Usulü' ihale ile ayrı ayrı satışa çıkarıldı. Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan şehrin belirli yerlerindeki 5 adet arsa ise 'Kapalı Teklif Usulü' ihale ile ayrı ayrı satılacak. Arsa sahibi olmanın koşulları neler? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Büyükşehir Belediyesi'nden arsa ve dükkan sahibi olabilirsiniz! İşte detaylar...

Kocasinan İlçesi Güneşli Mahallesi’nde bulunan 60 adet konut alanı arsası ihale ile satılacak. Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan şehrin muhtelif yerlerindeki 14 adet arsa, “Açık Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satışa çıkarıldı. Diğer yandan mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan şehrin muhtelif yerlerindeki 5 adet arsa ise “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacak. Kocasinan ilçesi, Şeker Mahallesi’nde bulunan mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait olan 5 adet dükkân ise “Açık Teklif Usulü” ihale ile satılacak.

Büyükşehir Belediyesi'nden arsa ve dükkan sahibi olabilirsiniz! İşte detaylar...

Satılacak 14 adet arsanın ihalesi 15 Ağustos  Salı günü saat 14:10’da, satışı yapılacak 5 adet arsanın ihalesi 15 Ağustos salı günü saat 13:50’de ve satılacak 5 adet dükkânın ihalesi ise 15 Ağustos salı günü 14:00’te gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden arsa ve dükkan sahibi olabilirsiniz! İşte detaylar...

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşecek ihale için son müracaat,15 Ağustos Salı günü ihale saatinden önce olarak belirlenirken; 14 adet arsa ile 5 adet dükkan ihalesine katılmak isteyen vatandaşlar da başvurularını Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne, 5 adet arsa ihalesine katılmak isteyen vatandaşların da başvurularını Kararlar Şube Müdürlüğü Kalemi’ne, mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi’nde bulunan 60 adet konut alanı arsası, “Açık Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacak.

60 adet konut (villa parseli) alanı arsasının ihalesi de 16 Ağustos Çarşamba günü saat 10:00’da yapılacak.

Kadir Has Kongre Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda yapılacak ihale için son başvurunun, 15 Ağustos Salı günü en geç saat 16:30’a kadar olduğu belirtilirken, ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar da başvurularını Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne yapabilecek.