Büyükşehir'de iki daire başkanlığı birleştirildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Memduh Büyükkılıç'ın kurmayları arasında büyük dikkat çeken değişiminin yankıları sürerken, iki daire başkanlığının birleştirildiği öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Büyükşehir'de iki daire başkanlığı birleştirildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Memduh Büyükkılıç’ın yönetim kadrosunda dikkat çeken bir değişiklik yapıldı. Belediyenin resmi internet sitesinde yönetim listesinde yer alan bilgilere göre, Kırsal Hizmetler ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlıkları tek çatı altında birleştirildi.

Birleşen yeni dairenin başına ise vekaleten Yasin Harmancı getirildi. Harmancı, göreve atanmasının ardından sosyal medyada yaptığı açıklamada, Kayseri'nin her köşesine hizmet götürme heyecanı taşıdığını vurguladı. Kırsal Hizmetler ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı görevini en iyi şekilde yerine getirmek için elinden geleni yapacağını belirten Harmancı, şu ifadeleri kullandı:

"Bulunduğum her görev ve pozisyonda insana hizmet etmenin sorumluluğunu ve heyecanını hissettiğim Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde, bugün itibarıyla Kırsal Hizmetler ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkan vekili olarak yeni görevime başladım. Bana güvenen ve bu emaneti teslim eden Dr. Memduh Büyükkılıç başkanım başta olmak üzere, aileme, amirlerime ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Bugüne kadar Kontrol Mühendisi, Agrega Üretim Tesis Sorumlusu, Asfalt Şefi, İnşaat İşleri Şube Müdürü ve Daire Başkanı olarak 18 yıl boyunca her kademesinde görev yaptığı Fen İşleri Daire Başkanlığındaki mesai arkadaşlarına teşekkür eden Harmancı, “Kıymetli dostlukları için ayrıca teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini diliyorum. Varsa hakkım benden yana helal olsun. Bugünden sonra, gerek eğitim-öğrenim hayatım gerekse çalışma hayatım boyunca edindiğim bilgi ve tecrübeleri, başkanımız

 Memduh Büyükkılıç'ın emir ve müsaadeleriyle; kent konforunu kırsala taşımak, Kayserimizin köşe bucak her noktasına dokunarak daha yaşanabilir hale getirmek, insanımızı yaşadığı yerde mutlu edebilmek hedefleri doğrultusunda kullanmaya, bana emanet edilen bu görevi ekip arkadaşlarımın da desteğiyle elimden gelen en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim” ifadelerini kullandı.

Yasin Harmancı, aynı zamanda İnşaat Yüksek Mühendisi ve Çevre Mühendisi olarak geniş bir uzmanlık alanına sahip.

Daha önce Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda Nurettin Kocabay, Tarımsal Hizmetler Diare Başkanlığı’nda ise Duran Safrantı görev yapıyordu.