Büyükşehir'den seyyar satıcı görüntülerine videolu yanıt!

Büyükşehir'den seyyar satıcı görüntülerine videolu yanıt! Büyükşehir Belediyesi yetkilileri zabıtanın normal şartlarda görevini yaptığını ve ürünlerin dökülme nedenini açıkladı. Bakın neden seyyar satıcının ürünleri dökülmüş? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyükşehir'den seyyar satıcı görüntülerine videolu yanıt!

Büyükşehir'den seyyar satıcı görüntülerine videolu yanıt! Büyükşehir Belediyesi yetkilileri zabıtanın normal şartlarda görevini yaptığını ancak vatandaşın kendi seyyar tezgahının kendisi tarafından devrildiğini, ürünlerine bu şekilde zarar geldiğini açıkladı. Büyükşehir tarafından verilen videolu yanıtta vatandaşın ürünlerinin devirmek suretiyle zarar verilmesinin söz konusu olmadığı bildirildi.

Götüntülerde zabıtanın adamın tezgahını dökmesine engel olduğu buna karşın satıcının ısrarla ürünlerini dkötüğü görülüyor.

Seyyar satıcı olayında neler yaşandı?

Kayseri’de dün meydana gelen olayda Gevher Nesibe Mahallesi’nde zabıtanın satıcıya müdahalesi şok görüntülere sebep olmuştu. Mimarsinan Caddesi üzerinde el arabası üzerinde satış yapan bir satıcıya zabıta ve polis ekipleri müdahale ettiği ve satıcının tezgahını devirdiği görüntülenmişti. 

Yere dökülen ürünlerini gören satıcı, eline ürünleri alarak zabıta ve polis atarak durumu protesto etmişti. Güvenlik güçlerinin sert müdahalesi vatandaşlar tarafından kaydedilirken satıcının da zor sakinleştirildiği de kaydedilmişti. Olayın ardından tezgahı dökülen seyyar satıcının Kayseri Kale surlarına çıktığı ve ekiplerin müdahalesiyle indirildiği de kameralara yansımıştı.