Çağdaş Atan'a bir tepki de Celal Ekmekyermez'den

Futbol duayeni ve iş insanı Celal Ekmekyermez, Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Önceki dönemlerde Kayserispor ve Erciyesspor'da aktif yöneticilik yapan Ekmekyermez, teknik direktör ve spor yorumcusu Metin İlhan'ın yorumuna yanıt verdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Çağdaş Atan'a bir tepki de Celal Ekmekyermez'den

Futbol duayeni ve iş insanı Celal Ekmekyermez, Kayserispor'dan ayrılan teknik direktör Çağdaş Atan'ın istifasına yönelik sert bir açıklama yaptı. Aynı zamanda spor yorumcusu olan Metin İlhan'ın, Çağdaş Atan'la ilgili yaptığı yorumun ardından Ekmekyermez de tepkisini dile getirdi.
Kayseri’nin tanınmış teknik direktörlerinden Metin İlhan, gazeteci Hakan Çiftci’nin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "Ne oldu Hakancığım bütçeler hayaller yalan mı oldu? Çağdaş efendi yemi burada yedi yumurtayı başka yerde yumurtlayacak. Adam oturmuş kadroyla piyasasını yaptı arkasına bakmadan ikiledi" yoruma yanıt veren Celal Ekmekyermez şunları söyledi: "Metin hoca eline sağlık, biz böyle Atan gibi atanları çok gördük. Bizim mezarımız burada. Kayseri’de biz Çağdaş Atan gibi atan dalaverecileri ömrümüzden çok gördük."
Ekmekyermez, Çağdaş Atan'ın ayrılığının ardından yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, böyle bir olayın daha önce de olabileceğini tahmin ettiğini de sözlerine ekledi. 
Celal Ekmekyermez, önceki dönemlerde gerek Kayserispor, gerekse de Erciyesspor yönetimlerinde aktif görev almıştı.
Diğer yandan Çağdaş Atan'ın ayrılığı ve yaşanan tartışmalar devam ediyor.