Çağdaş Atan maçtan sonra gözyaşlarını tutamadı!

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray'ı konuk eden Mondihome Kayserispor, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Müsabakadan sonra Çağdaş Atan gözyaşlarına hakim olamadı. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çağdaş Atan maçtan sonra gözyaşlarını tutamadı!

Süper Lig’in 1. haftasında Kayserispor sahasında Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Kadrosunda yıldızlar barındıran, son şampiyon Galatasaray'a fırsat vermeyen ve başabaş bir oyun ortaya koyan Kayserispor, son dakikalarda Ramazan Civelek ile net bir fırsatı da değerlendiremedi. Rakibini Kayseri'den 1 puanla gönderen Kayserispor da iyi oyunuyla sezona puanla başlangıç yapmış oldu. Uzun süredir maddi problemlerle boğuşan ve henüz transfer tahtasını açamadığı için kadrosuna takviyede bulunamayan Kayserispor’un Galatasaray karşısındaki oyununu takdir topladı.

 

Müsabakanın bitiminin ardından Kapalı Kale, futbolcuları tribüne çağırdı. Futbolcularla karşılıklı şarkı söyleyen taraftar, bu zor günlerde takıma sevgi gösterisinde bulunarak moral verdi.

Son olarak Çağdaş Atan'ı tribüne çağıran taraftarlar, “Kayseri seninle gurur duyuyor!” tezahüratı yaptı. Kapalı Kale’nin bu tezahüratı sonrası Çağdaş Atan gözyaşlarına hakim olamadı.