Çağdaş Atan Sınıfta Kaldı

Çağdaş Atan, bu sezon başında Kayserispor'la yaptığı iyi başlangıcı Başakşehir'de devam ettiremedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Çağdaş Atan Sınıfta Kaldı

Sezona Kayserispor'un başında start veren Çağdaş Atan, dördüncü haftadaki milli ara sonrası İstanbul Başakşehir'e imza attı. Gidişi olay olan Atan, Kayseri spor camiasından büyük tepki topladı.

Kayserispor ile bu sezon ilk 4 maça transfer yapamadan çıkan Atan, 3 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti. Beraberliklerden birini de ilk haftada Galatasaray'a karşı alırken, bu performansla adeta 'sinekten yağ çıkardı' yorumları yapıldı.

Ligin beşinci haftasında ise yeni takımı Başakşehir ile ilk maçına çıkan Atan, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Daha sonra Galatasaray'a 2-1 kaybeden Başakşehir, hafta içerisinde ise erteleme maçında Fenerbahçe'ye farklı yenildi.(4-0).

Çağdaş Atan'ın Başakşehir takımıyla yakaladığı grafik eleştirilere sebep oldu. Başakşehir ligde 3 puanla 18. sırada yer alıyor.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 4-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası itiraf gibi açıklamalarda bulunmuştu.  

İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA 

Kaybedilen 4-0'lık Fenerbahçe maçının ardından Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, basın toplantısında dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu. Çağdaş Atan açıklamalarında Kayserispor'a da değinirken, Alanyaspor ve Kayserispor başındayken taktik anlamda başarılı bir ekip olduklarını belirtti. Atan, Başakşehir hakkında da dışarıdan güçlü bir takım göründüğünü ve hasarlı bir takım aldıklarını itiraf etti.

HEM ALANYA HEM KAYSERİSPOR'DA BUNU İSPATLADIK

Oyuncuların oynayabileceği oyun formatını bulmak için çalıştıklarını dile getiren Atan, "Taktiksel çeşitliği olan ekibiz. Taktiksel kibiri olan ekip değiliz. Hem Alanyaspor hem Kayserispor’da gösterdiğimiz farklı oyun şekilleriyle bunu ispatladık. Biz eğer taktiksel kibir içine düşersek oyucuların yapamayacağı formatı dikte etmeye çalışırsak hata yapmış oluruz." ifadelerini kullandı.