Çağdaş Atan taraftarın tepkisine bakın nasıl karşılık verdi?

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Mondihome Kayserispor ile RAMS Başakşehir takımları RHG Enertürk Enerji Stadı'nda karşılaştı. Müsabaka golsüz sona ererken, tribünden Çağdaş Atan'a büyük tepki vardı. Çağdaş Atan taraftara bakın nasıl karşılık verdi? Detaylar haberimizde...

Çağdaş Atan taraftarın tepkisine bakın nasıl karşılık verdi?

Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor ile Başakşehir golsüz berabere kaldı. Bu müsabakada futboldan çok, tribünde ve saha içerisinde yaşananlar gündem oldu. Ligin 4. haftasında bir anda Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan, Başakşehir'e imza attı. Çağdaş Atan'ın yolu bu hafta Kayseri'ye düştü. Başakşehir takımının başında Kayserispor'a konuk olan çalıştırıcı, Kayseri'de büyük tepkiyle karşılaştı. Müsabakanın başında, sonunda ve zaman zaman mücadele oynanırken, tezahüratlara maruz kaldı.

Taraftarlar tepkisini pankartlarla da dile getirdi. Kapalı Kale Taraftarlar Grubu 'Gün gelir ihanet eden sadakat ister' yazılı ve Dolar fotoğrafının bulunduğu pankart açtılar. Aynı zamanda üzerinde Çağdaş Atan'ın fotoğrafının bulunduğu Euro sahaya atıldı.

Müsabaka bittikten sonra da saha içerisine giren ve oyuncuları tebrik eden Çağdaş Atan, içeri doğru yönelirken yine ıslık ve tepkilere maruz kaldı. Başakşehir'in Teknik Direktörü Çağdaş Atan, kendisine tepki gösteren Kayserispor taraftarlarını alkışladı.

Çağdaş Atan taraftarın tepkisine bakın nasıl karşılık verdi?