Çalışmalar birkaç gündür sürüyordu! Kayseri'nin meydanına bakın ne yapılıyor?

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki İstasyon Caddesi bitiminde birkaç gündür duran siyah demir profillerin ne işe yaradığını oradan geçen vatandaşlar meraklı gözlerle izledi. Bu çalışmanın ne olduğu açıklık kazandı. Belediye tarafından yapılan bu çalışma nedir? Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çalışmalar birkaç gündür sürüyordu! Kayseri'nin meydanına bakın ne yapılıyor?

Kayseri'nin işlek caddelerinden biri olan İstasyon Caddesi'nin Cumhuriyet Meydanı bitimindeki mevkii, son birkaç gündür ilginç bir değişime sahne oldu. Kayseri'nin meydanında bulunan otel ile çiçekçi dükkanlarının önünün, siyah demir profillerle çevrilmesi vatandaşlar arasında merak uyandırdı. Oradan geçen Kayserili vatandaşlar meraklı gözlerle bu çalışmanın ne olduğunu soruşturdu.

Bu çalışmalarının ne için yapıldığı açıklık kazandı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sosyal medya hesabından yaptığı video ile bu çalışma hakkında bilgi verdi. 

KAYSERİ'YE YENİ BİR SOKAK

Başkan Çolakbayrakdar, bu çalışmanın Kayseri'ye yeni kazandırılacak olan çiçeklerle bezeli, en güzel kokan sokağını çalışması olduğunu belirtti. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar açıklamasında bu sokağa isim bulma konusunda da vatandaşlardan öneri isteyerek, "Kocasinan'ın en güzel kokan sokağına hep birlikte bir isim bulalım. Sizler için ilçemizin çiçeklerle bezeli, en güzel kokan sokağını yeniliyoruz. Sokağımızın ismini de hep beraber belirleyelim istedik. Bu güzel sokağa en çok hangi ismin yakışacağını düşünüyorsanız yorumlarda belirtin" ifadelerini kullandı.

 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın paylaşımının altına çok sayıda yorum ve öneri geldi. Vatandaşlar düşündükleri isim önerilerine yorum olarak yazdılar.