Cenaze töreni, Kayseri'nin önemli isimlerini bir araya getirdi

İş insanı İbrahim Tokgöz, annesi Ayni Tokgöz'ü kaybetti. Tokgöz'ün cenazesine Kayseri'nin ünlü isimleri katıldı. Törende iş, siyaset, ekonomi, inşaat, sanat dünyası ve spor dünyasının ünlü isimleri başsağlığı dileyerek, acıya ortak odu 

Cenaze töreni, Kayseri'nin önemli isimlerini bir araya getirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İş İnsanı İbrahim Tokgöz’ün annesi Ayni Tokgöz hakka yürüdü.

Cenaze töreni, Kayseri’nin önemli isimlerini bir araya getirdi. Asri Mezarlık’ta düzenlenen cenaze törenine iş, siyaset, ekonomi, inşaat, sanat dünyası ve spor dünyasının ünlü isimleri, katıldı. 

Cenaze töreni, Kayseri'nin önemli isimlerini bir araya getirdi
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Avukat Abdullah İlker Sungur, asri mezarlığa gelen ilk isim oldu. Sungur, İbrahim Tokgöz ve Mustafa Tokgöz’e, başsağlığı dileyerek bir süre sohbet etti.  
Daha sonra sırası, ile CHP Milletvekili Adayı Aşkın Genç, AK Parti Milletvekili Adayı Şaban Çopuroğlu, İYİ Parti Milletvekili Adayları Dursun Ataş, Kazım Yücel Asri Mezarlığa geldi. Adaylar, Tokgöz ailesine başsağlığı diledikten sonra  seçmenleri ile sohbet ettiler. 
İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat İlker Sungur, diğer adayları tek tek ziyaret etti. Önce CHP Adayı Aşkın Genç’i kutlayan ve başarılar dileyen İYİ Parti Adayı Sungur, daha sonra AK Parti Milletvekili Adayı Şaban Çopuroğlu ile bir araya geldi. Çopuroğlu’nu kutlayarak başarılar dileyen İlker Sungur, cenaze törenine katılan vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 

Cenaze töreni, Kayseri'nin önemli isimlerini bir araya getirdiİYİ Parti Milletvekili Adayları Dursun Ataş, Kazım Yücel, AKP Adayı Şaban Çopuroğlu ile uzun uzun sohbet eden Sungur, “Kayseri’de huzurlu bir seçim dönemi geçiriyoruz. Biz, savaşa değil, huzura ve mutluluğa talibiz. Bu seçimde, Kayseri tarih yazacak, Kayseri kazanacak. Sonuçlar ne olursa olsun, Kayseri kazansın, dostluk, barış ve insanlık kazansın” diyerek, Kayserililere dostluk mesajlarını iletti. 

Cenaze töreni, Kayseri'nin önemli isimlerini bir araya getirdiMilletvekili adaylarının “Dostluk” mesajları verdiği sohbete, Gazeteci Recep Bulut ve Osman Çiftçi’de katıldı. Törene katılanlar arasında, Kayseri Büyükşehir  Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çelik’te vardı.