Cengizhan'dan 3 gündür haber alınamıyor – Ailesi kahroldu!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yaşayan Cengizhan Kaplan'dan 3 gündür haber alınamıyor. Oğullarının eve dönmesini bekleyen aile üzüntüden kahroldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Cengizhan'dan 3 gündür haber alınamıyor – Ailesi kahroldu!

Kayseri’nin Develi ilçesinde yaşayan Cengizhan Kaplan’dan 3 gündür haber alınamıyor. Oğullarının eve dönmesini bekleyen aile üzüntüden kahroldu. 

Develi’de yaşayan Cengizhan Kaplan’la en son geçtiğimiz Perşembe günü saat 17:00’da iletişime geçildi. Endişeli bekleyişini sürdüren aile emniyete başvurarak kayıp ihbarında bulundu.

Cengizhan'dan 3 gündür haber alınamıyor – Ailesi kahroldu!

Aile sosyal medyada da ilanlar vererek Cengizhan’a ulaşmaya çalışıyor. 

Develi Canlı Haber’e de açıklamada bulunan Cengizhan Kaplan’ın gözü yaşlı annesi, ‘Herkesten Allah razı olsun, herkes uğraşıyor. Buradan benim oğluma söylemek istediğim Cengizhan’ım çık gel. Sana kızmıyoruz, sinirlenmiyoruz. Seni çok merak ediyoruz. baban da biz de hepimiz. Lütfen Cengizhan’ım çık gel. Sana hiçbir şekilde kızmıyoruz. Seni bağrımıza basacağız yeter ki çık gel sağ salim. Allah rızası için gören, duyan, bilen varsa haber versin’ dedi.

Baba Kaplan ise, ‘Oğlum Cengizhan’ım çık gel. Seni çok seviyoruz. Gel her zamanki gibi yatsıda çay demleyelim. Oğlum bizi bekletme. Bizi seviyorsan gel oğlum’ diyerek oğluna çağrıda bulundu. 

Görenlerin ya da yerini bilenlerin Emniyet Müdürlüğü’nü aramaları ya da 0553 443 9909 nolu numaradan aile ile iletişime geçmesi bekleniyor.

Öte yandan Cengizhan Kaplan için Göremen mevkiinde arama çalışması başlatıldığı bildirildi.