CEO Ertekin'in yüzü gülüyor – Kayserispor Haberleri

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, İstikbal Mobilya forması ile sahaya çıkan Mondihome Kayserispor'un galibiyeti sonrasında yaşadığı memnuniyeti dile getirdi. Ertekin, takımın 2-1'lik galibiyeti ve ardından gerçekleştirdikleri bayi ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri haberinde…

CEO Ertekin'in yüzü gülüyor – Kayserispor Haberleri

Trendyol Süper Lig'in 3. Haftasında evinde Samsunspor’u 2-1 mağlup eden Kayserispor’da yüzler gülüyor. Sarı-Kırmızılı takımın 141 gün sonra galip gelmesi camiada büyük sevince neden oldu. Mondihome Kayserispor'un 2-1'lik galibiyetiyle sahadan ayrılması Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’i de mutlu etti.  
Kayserispor’a yaptığı büyük destekle taraftarın büyük sevgisini kazanan Ertekin, galibiyet sevincini farklı şehirlerde de paylaşıyor.
Ertekin, " RHG Enertürk stadyumunda, İstikbal Mobilya forması ile sahaya çıkan Mondihome Kayserispor Thiam’ın golü ile 2-1 galip geldikten sonra bayi gezmenin tadı bir başka. Sabah uçakla Diyarbakır’a geldikten sonra karayolu ile ilk durağımız Bingöl’ün Genç ilçesi oldu. Genç ilçesinde ilk olarak Bellona Mobilya bayimizi ziyaret ettik” ifadelerini kullandı. 
Mondihome Kayserispor'un galibiyeti ve CEO Ertekin, transfer tahtasının açılması yönünde de önemli katkılarda bulunmuştu.