Çeyrek altın yerinde durmuyor!

Amerikan Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası küresel piyasalardaki dalgalanmalar sürüyor. Altın fiyatları da bu dalgalanmalardan etkileniyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de

Çeyrek altın yerinde durmuyor!

Amerikan Merkez Bankası tarafından faizin düşürülmesi küresel piyasaları çalkantı neden oldu. Aynı zamanda İsral”in bölge ülkeleriyle yaşadığı gerilim artması güven liman altına yönelik talebi artırdı.

Çeyrek altın 5 bin lira mı olacak?

Çeyrek altın fiyatları başta olmak üzere vatandaşlar tarafından sıkça tercih edilen altın fiyatlarında haftanın son iş gününde bir yükseliş gözlemlendi. Kapalıçarşı da çeyrek altının alış fiyatı 4 bin 770 lira olurken satış fiyatı 4 bin 810 lira bandında seyretti. 

Düğünü olanlar düşünüyor!

Çeyrek altın fiyatlarındaki yükselişler ve ani hareketler en çok düğün yapacak olanları ve altın borcu olanları düşündürüyor. Yüksek altın fiyatları karşısında vatandaşlar alternatif çözüm yolları arıyor.

*Bu haberde yer alan ekonomik veriler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Yatırım tavsiyesi yapmadan önce lisanslı ekonomi uzmanından destek almanız sizin yararınıza olacaktır.