Çeyrek altında dikkat çeken fiyat!

Haftanın 4. gününde açıklanan Fed'in faiz kararı, altın ve dövizde fiyat değişimlerine yol açmasıyla, gün içinde dalgalanmalar yaşayan çeyrek altın, yılsonuna doğru ne kadar olacak? 2 Kasım Perşembe güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Çeyrek altında dikkat çeken fiyat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün açıklanan faiz kararından sonra altın ve döviz kurunda hareketlilik yaşandı, böylelikle çeyrek altında fiyat dalgalanmaları meydana geldi. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altının çeyreği, gün içinde yaşadığı fiyat değişimiyle gündeme geldi. 

Çeyrek altında dikkat çeken fiyat!

Ancak ekonomistler gram altına dikkat çekiyor. 2024 yılında gramın 2 bin 500 TL’yi geçebileceği ön görülüyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, doların gram altını desteklediğini, çeyrek altın için de alım fırsatı olabileceğini ifade etti. 

Çeyrek altın güne 2,980 TL civarında başladı. Öğlen saatlerinde 3 bin TL’yi gördü. Akşam saatlerinde ise tekrar düşüş yaşandı. Gram altın ise yatay seyirde ilerlemeye devam ediyor.

Kolçak, gram altın için şöyle dedi: ‘Gram altın tarafında 1820 lirayı test ettik. Gram altında artık her geri çekilmeler alım fırsatı veriyor. Uzun vadede buralardan toplanabilir. Gram altını destekleyen dolar kuru yükselmeye devam ediyor.’
İşte 2 Kasım Perşembe Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 1,807
Satış: 1,807

Çeyrek altın
Alış: 2.991
Satış: 3.027

Yarım altın
Alış: 6.001
Satış: 6.053

Cumhuriyet altın
Alış:  11.958,
Satış: 12.052