CHP aday adayı Genç, 'Erciyes'i yerinden oynatırım'

CHP Kayseri milletvekili aday adayı Aşkın Genç, CHP İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdiği açıklamasında 'Bana fırsat versinler Erciyes'i yerinden oynatırım, Kayseri'yi, Türkiye'yi yerinden oynatırım' dedi.

CHP aday adayı Genç, 'Erciyes'i yerinden oynatırım'

Partisinin il başkanlığında gerçekleştirdiği konuşmasında, kendini tanıtan, iktidara yüklenen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu öven milletvekili aday adayı Genç, “Çıktığım bu yolda sizler varsanız ben varım, sizin verdiğiniz destek kadar başarılı olurum, sizin verdiğiniz omuz kadar ileri hamle yapabilirim. Siyaset hepinizin bildiği üzere çok meşakkatli ve zor bir yol. Özünde çok kıymetli ve değerli bir kavram. Millete hizmet iddiası ile yola çıkıyorsunuz. Ama ne yazık ki bizim gibi ülkelerde ne siyasetin nede siyasetçinin bir kıymeti var. Hele ki genel başkanların seçtiği vekillerle yapılan siyaset sadece genel başkanlara hizmet edilen bir yöntem. Bu noktada Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu hayata geçirdiği ön seçim den dolayı kutluyor ve saygılarımı sunuyorum ki kendisi CHP’nin önünü açmıştır, aynı şekilde değerli il başkanımı da aday olmayıp kongre öncesi vermiş olduğu sözü tutup görevine devam etmesinden dolayı kutluyorum bu sayede adayların ve örgütün önünü açmış ve 22 tane adayın çıkmasını sağlamıştır” ifadelerinde bulundu.

Milletvekili aday adayı Genç, il başkanlığındaki konuşmasının devamında; “Göreve geldiği günden itibaren girdiği her seçimde oyunu arttıran bir genel başkana sahibiz, onun çalıştığı gibi hiçbir genel başkan çalışmamıştır. Samimiyetini hepimiz biliyoruz. Örgütün içinden gelen bir kardeşiniz olarak şunu da ifade ederim ki, artık örgütlerimizde kendisine ayak uyduruyor aynı tempoya giriyor. Ve her geçen gün de tempomuz artıyor” dediği konuşmasında iktidara yüklendi. HABER: KAAN AKBAŞ