CHP'den ses yok!

Kayseri'de siyasi partiler 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesi adaylarını açıkladı. Ancak CHP Kayseri İl Teşkilatı hala sessizliğini koruyor. CHP'nin büyükşehir ve merkez ilçelerde göstereceği adaylar merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

CHP'den ses yok!

Kayseri’de siyasi partiler 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim öncesi adaylarını açıkladı. Ancak CHP Kayseri İl Teşkilatı hala sessizliğini koruyor. CHP’nin büyükşehir ve merkez ilçelerde göstereceği adaylar merak konusu oldu. İşte detaylar...

CHP'den ses yok!

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. Seçimler öncesi siyasi partiler de çalışmalarına hız verdi. Geri sayımın başladığı bugünlerde adaylar da birer birer ortaya çıkmaya başladı. AK Parti gerçekleştirdiği Aday Tanıtım Toplantısı ile aday çıkaracağı illerin hepsini açıkladı. 

CHP sessizliğini koruyor!

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda Kayseri’nin de aralarında bulunduğu 48 ilin belediye başkan adayını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tek tek açıkladı.

Buna göre AK Parti’nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mevcut başkan Memduh Büyükkılıç oldu.

İYİ Parti Kayseri Teşkilatı da haftalar öncesi duyurduğu adayları ile saha çalışmalarına başladı. İYİ Parti’nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel oldu.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. Abdullah Özkırış, Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Ancak Kayseri’nin 11 ilçesinde adaylarını açıklayan CHP Kayseri İl Teşkilatı’ndan başka ses çıkmadı. 

Adaylar merakla bekleniyor!

CHP’nin 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek 30 büyükşehir belediye başkanı ve 1.351 belediye başkanı 1.251 il genel meclisi üyesi ve 20.500 ilçe meclisi üyesinin seçileceği yerel seçimlere dair adaylarını yavaş yavaş açıklıyor. 31 Mart yerel seçimleri için CHP Kayseri’nin ilçeleri için belediye başkan adayını duyururken vatandaşlar bir yandan açıklanan CHP Kayseri belediye başkan adaylarını araştırıyor diğer yandan da büyükşehir ve merkez ilçelerde çıkaracağı adayları merakla bekliyor.

Parti Meclisi Toplantısı ertelendi!

Öte yandan CHP’nin, Pençe-Kilit Operasyonu’nda 21 askerin şehit olması nedeniyle ara verdiği Parti Meclisi Toplantısı’nı önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceği öğrenildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, 31 Mart 2024 seçimlerine yönelik aday belirleme mesaisine partisinin Genel Merkez’inde devam edecek.