CHP Kayseri İl Başkanı Keskin: 'Kayserispor Üzerindeki Kirli Ellerinizi Çekin!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kayserispor'da son haftalarda yaşanan tartışmalar üzerine sert bir açıklama yaptı.

CHP Kayseri İl Başkanı Keskin: 'Kayserispor Üzerindeki Kirli Ellerinizi Çekin!'

İl Başkanı Feyzullah Keskin, yazılı açıklamasında, kulübün yöneticilerini hedef alarak, ‘Ne oldu da pis kokular yayılmaya başladı?’ sorusunu sordu ve Kayserispor’un üzerindeki siyasi baskılara son verilmesi gerektiğini vurguladı.

Keskin, Kayserispor’u yıllardır ‘arka bahçesi gibi’ yöneten bir siyasi partiyi eleştirerek, ‘Bugün gelinen noktada, kulübü yöneten başkan ve yöneticiler neredeyse birbirini hırsızlık, yolsuzluk ve ahlaksızlıkla suçlar hale geldi. Sizin birbirinizden farkınız mı kaldı?’ dedi. Ülkedeki ekonomik sıkıntılara dikkat çeken Keskin, emeklilerin ve çocukların açlıkla mücadele ettiği bu dönemde, milyon dolarların akıbetinin tartışılmasını ‘rezalet’ olarak nitelendirdi.

Kayserispor’a yapılan bağışların ve bu bağışların arkasındaki motivasyonların sorgulanması gerektiğini belirten Keskin, özellikle Öksüt Madencilik’ten gelen bağışları gündeme getirdi. Keskin, ‘Öksüt Madencilik size sırf sporu sevdiği için mi bağışta bulunuyor?’ diye sorarak, bu bağışların arkasındaki ilişkilerin şeffaf bir şekilde açıklanmasını talep etti.

CHP Kayseri İl Başkanı Keskin, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı: ‘Kayserispor’un marka değerini korumak adına, kirli emellerinizi kulübün üzerinden çekin. Gizli kapaklı işlerin son bulması ve herkesin inandığı şeffaf bir yönetim için, rahmetli Niyazi Bahçecioğlu’nun yönetim anlayışını örnek alın. Ortada kamuya mal olmuş bir kurum varsa, bu bizi de ilgilendirir. Bunu hiçbir zaman unutmayın.’